E-SPORT

E-SPOrt

Velkommen i KLUB E-SPORT!

Her dyrker vi fællesskabet over gaming. Der er plads til alle over 12 år – uanset køn, niveau og erfaring. 

Vi glæder os til at se dig!

Skal du betale for e-sport?

Det praktiske

 Vi åbner dørene til vores fantastiske e-sportslokale, hvor medlemmer af klubben, kan mødes og game sammen.
Der er ingen trænere, men altid en ansvarlig voksen på centret.
For 12 år og op.
Klubben er åben mandag-torsdag efter skole og til kl. 20.
Resten af sæsonen (min. 30. marts) kun 300,-

Fysisk og mental sundhed

Fysisk sundhed er vigtigt i forhold til at være mentalt klar som spiller. Derfor er det ikke nok bare at træne i selve spillet, man skal også opretholde den fysiske styrke. Derfor vil fysiske aktiviteter være en del af E-sport. Den fysiske træning vil også styrke dit selvværd og du bliver bedre til at tackle stressede situationer i selve spillet. Så bevæg dig så meget du kan.

Søvn

Søvn er vigtigt for at sikre fokus og give energi til at kunne præstere i skolen såvel som til E- sport. Computerspillet sover aldrig og kan derved nemt ændre din døgnrytme, så husk at have fokus og få den nødvendige søvn.

Kost

Kosten er ligeledes vigtigt for koncentrationsevnen og dit energi niveau. Derfor er slik, chips, sodavand og energi-drikke bandlyst ved E-sport. Alkohol, rygning, stoffer og energi-drikke er ikke noget som hører til i E-sportsmiljøet.
Doping tolereres ikke.

Fairplay

Snyd ødelægger glæden ved E-sport så derfor snyder vi ikke i E-sport. Aftalt spil, spiller vi heller ikke med. Vi opfører os med respekt overfor hinanden, hjælper hinanden og taler pænt til hinanden, så vi har en god omgangstone til alle tider. Gambling/pengespil er ulovligt for unge under 18 år. Skinbetting er ligeledes ulovligt uanset alder. Der er nul tolerance overfor snyd.

Formål

Vi håber at kunne danne stærke fællesskaber, et sundt miljø og skabe et sted som de unge vil komme og have socialt samvær med andre spillere.